Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли пароль?

Швидка оцінка монет онлайн

У багатьох з нас є монети, які ми вважаємо рідкісними. Або вони видаються цінними, якщо враховувати деякі параметри. А чи так це насправді? Ресурс https://bot.mintshub.com/coinValuation/uk допоможе з’ясувати все без необхідності відвідувати експертів особисто.

Система орієнтована повністю на роботу онлайн. Всю інформацію про свої монети ви надаєте за допомогою фото та опису. Вам не потрібно контактувати з експертами особисто, пересилати монети невідомим людям, розкривати свою особисту інформацію.

Надані вами відомості опиняються в загальному чаті, до якого мають доступ експерти-нумізмати з усього світу. Якщо лот комусь з фахівців подобається, він пропонує свою незалежну ціну. Ви її бачите і можете порівняти. Тобто отримуєте декілька різних оцінок, які навіть будуть конкурувати один з одним. Все через те, що нумізмати мають за мету викупити вашу монету, тому намагаються сформувати оптимальну та взаємовигідну пропозицію.

Чому важлива незалежна оцінка монет від тих, хто бажає їх насправді купити?

Якщо керуватися різними каталогами, то ви таки отримаєте дані про цінність вашого лота. Але вони будуть досить приблизними. Це відбувається ось чому:

Оцінити та продати монети — безкоштовно, безпечно, анонімно, без посередників і комісій — доволі складно, як виявляється. Тому подібні онлайн сервіси стають на захист інтересів всіх сторін. До того ж ви зовсім не зобов’язані продавати монету. Отримавши пропозиції ціни, своє повідомлення можна просто видалити. Переходьте на сайт та отримайте більше інформації про роботу цього ресурсу.

ТОП модели: