Логин:
Пароль:
Регистрация
Забыли пароль?

Купити та продати вигідно срібні монети в Україні

Монети з дорогоцінного металу срібла

Вперше монети зі срібла з'явилися в царстві Лідія близько 600 р. до н. Їх виготовляли греки зі сплаву золота та срібла, змішаних у певних пропорціях. Вже тоді вони являли собою велику цінність, як кошти платежу, але й зараз користуються величезною популярністю не лише як колекційні екземпляри, а й як вигідні інвестиції. Досі срібло має певний грошовий еквівалент. Вигідно продати або придбати старовинні монети зі срібла можна на нашому сайті Скупка монет.

Сучасні колекціонери часто обирають лише один напрямок чи країну, не звертаючи уваги на інші екземпляри монет із срібла. Певні монети чудово доповнять будь-яку колекцію новими зразками різних країн світу. Їх можна придбати на нашому сайті за спокусливою ціною.

Як купити чи дізнатися вартість срібних монет в Україні

Наразі монети зі срібла в Україні мають великий попит. Їх випускають НБУ, тож будь-який зацікавлений нумізмат чи колекціонер може придбати їх на нашому сайті. Нові незвичайні екземпляри легко знайти в нашому каталозі, де легко орієнтуватися. Він включає монети із срібла найвищої проби з діаметром 39-42 мм. То як дізнатися вартість монети якою я володію?

Вартість таких монет залежатиме від року випуску, стану, тиражу монет та їх особливостей. Зазвичай, ціна становить 500 – 600 гривень за екземпляри, які не мають особливої ​​історичної цінності, випущені великими тиражами. Але рідкісні монети старовини бувають вартістю десятки тисяч гривень.

Визначити зразкову вартість срібних монет допоможе наш каталог, якщо ж покупець хоче продати або придбати монету зі срібла, не вказану в каталозі, то наші фахівці із задоволенням проконсультують з усіх питань її історії, колекційної вартості, процесу придбання/продажу. Для цього слід зателефонувати за вказаними телефонами та надати основні характеристики шуканої/продається монети, зображення, краще фото.

ВАЖЛИВО Колекціонування монет з дорогоцінних металів—це дороге задоволення, доступне для обраних.

Наш сайт може запропонувати великий вибір монет з дорогоцінних металів різної вартостіhttps://skupkamonet.com.ua/ /serebryanye-monety-12. Купитисрібні монети в Україні можна на нашому сайті за найдоступнішими цінами. Ми також допоможемо знайти клієнта і вигідно продати рідкісні старовинні срібні монети. У будь-якому випадку, з нашим сайтом зручно працювати, визначати вартість старовинних монет і виставляти непотрібні монети на продаж.

ТОП модели: